WINTER WONDERLAND

WINTER WONDERLAND...

Nu alle bladeren zijn gevallen, kan de tuin er wat slordig uit zien... De bladeren op uw terras, gazon & oprit kunnen opgeruimd worden.In uw plantenborders laat je de afgevallen bladeren of dode stengels best zoveel mogelijk liggen. Dit dood materiaal vormt een beschermende winterjas voor alle planten en wortels die eronder leven.

 

 

 

HET PERFECTE PLANTMOMENT!!

De wintermaanden vormen de perfecte periode om bomen, struiken en hagen te planten! 

De planten zijn nu in rust en kunnen gemakkelijk verplant worden. Op die manier zijn de planten klaar om vanaf de eerste lente zonnestralen te beginnen groeien. Ze zullen ook sneller wortelen waardoor ze beter bestand zijn tegen de droge zomer!

 

VERGEET DE VOGELTJES NIET!

Voor de vogeltjes staat de winter voor een koude periode met minder voedsel. Hang dus enkele vogelkastjes in uw tuin en zorg voor wat voederbakjes. De koolmees, de pimpelmees en zelfs de grote bonte specht kunnen er tijdens de koude winternachten in slapen. 

 

 

ORIGINEEL KERSTCADEAU? 


Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Kom dan zeker eens langs op de kwekerij! Indien u niet kunt kiezen uit ons uitgebreid assortiment van bloemen, heesters, vaste planten, wintervaste potten, vogelhuisjes en verdere decoratie is onze CADEAUBON ook een optie! Deze kan ook via mail besteld/verzonden worden...


 


 

ww

Close