DE WINTER KOMT ER AAN!

WINTER IS COMING...

Het wordt ijzig koud buiten, tijd dus om het binnen lekker gezellig te maken! Toch kunnen we nog enkele dingen doen om onze tuin winterklaar te maken:

Nu alle bladeren zijn gevallen, kan de tuin er wat slordig uit zien... De bladeren op uw terras, gazon & oprit kunnen opgeruimd worden.In uw plantenborders laat je de afgevallen bladeren of dode stengels best zoveel mogelijk liggen. Dit dood materiaal vormt een beschermende winterjas voor alle planten en wortels die eronder leven.

 

BLOEMBOLLEN PLANTEN

Krijgt u nu alweer zin om van de eerste lente bloemen te genieten? Dan is het nu tijd om uw bloembollen te planten! Creëer een tuin die het hele jaar door interessant is door te spelen met verschillende plantencombinaties! Zo kunt u een afwisseling maken van Tulpen, Narcissen, Sneeuwklokjes, Blauwe druifjes, bloeiende heersters en vaste planten....

 

 

 

 

 

 

VERGEET DE VOGELTJES NIET!

Voor de vogeltjes staat de winter voor een koude periode met minder voedsel. Hang dus enkele vogelkastjes in uw tuin en zorg voor wat voederbakjes. De koolmees, de pimpelmees en zelfs de grote bonte specht kunnen er tijdens de koude winternachten in slapen. 

 

 

ORIGINEEL KERSTCADEAU? 

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Kom dan zeker eens langs op de kwekerij! Indien u niet kunt kiezen uit ons uitgebreid assortiment van bloemen, heesters, vaste planten, gieters, thermometers, vogelhuisjes en verdere decoratie is onze cadeaubon ook een optie! Deze hebben we in een Kerstjasje gestoken!

 

Van Harte Welkom!

- GREENHOUSE NURSERIES -