GREENHOUSE TUINARCHITECTUUR

Tuinarchitecten Pieter & Josephine Ingelaere

HET TUINONTWERP

Een ontwerpbureau dat al jaren ervaring heeft in de tuinwereld, maar ook vernieuwend is.

Pieter Ingelaere, eigenaar van de plantenkwekerij Greenhouse Nurseries & tuinarchitect, heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen. Enkele jaren geleden sloot Josephine Ingelaere haar aan bij het ontwerpbureau. Josephine studeerde in 2014 af als tuinarchitecte en zorgt zo voor vernieuwende inzichten. Samen vormen Pieter en Josephine het perfecte team om uw tuin naar uw behoeften en verlangens te ontwerpen!

Op zoek naar advies of een volledig tuinontwerp? Interesse? Maak een afspraak of kom eens langs op de kwekerij!

HOE WERKEN WE?

Tijdens het eerste contact wordt er vrijblijvend een afspraak gemaakt zodat tuinarchitecten Pieter en Josephine de tuin kunnen komen bezichtigen. Tijdens deze eerste afspraak luisteren we naar al uw wensen gevolgd door wat meer uitleg. Het verdere verloop van het ontwerpgebeuren wordt ook meegedeeld tijdens deze eerste afspraak. 

CONTACT

Tuinarchitect Pieter Ingelaere: 0475/ 44 04 33

Tuinarchitect Josephine : 0460/97 07 48

E-mail: tuinarchitectuur@greenhouse.be

Pieter & Josephine zijn ook steeds aanwezig op de plantenkwekerij, verder kan er altijd om meer informatie gevraagd worden aan de kassa. 

REALISATIES

Momenteel zijn wij bezig met zo veel mogelijk tuinen te fotograferen en op de website te plaatsen. Toch kunt u al een klein aantal realisaties bekijken via de linken die rechts vanboven op deze pagina te vinden zijn.

 

 

ww

Close